Хто молодці? Ми – молодці!

З метою залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил пожежної та техногенної безпеки, формування у них навичок обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності та збереження від вогню та інших надзвичайних ситуації навколишнього середовища, пропаганди професії рятувальника, розкриття та підтримки талановитих дітей Департамент освіти і науки облдержадміністрації,  Управління ДСНС України у Чернівецькій області, представники Чернівецької  обласної організації Добровільного пожежного товариства України  та  КУ «Навчально-методичний центр якості освіти та координації господарської діяльності навчальних закладів області» щороку організовують конкурс дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику.

       Цьогоріч до розгляду журі на обласному рівні було представлено понад триста робіт. Приємно, що серед переможців конкурсу є учениця Новоселицької гімназії.

Вітаємо Арсеній Даніелу, яка посіла одразу два призових місця – ІІ місце та ІІІ місце. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а завжди рухатися вперед, підкорювати будь-які вершини. Нехай на шляху до успіху  завжди світить щаслива зірка!