Вітаємо юних Аграріїв!

28 жовтня 2021 року  на базі  комунального закладу «Чернівецького обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» був організований і проведений обласний збір  юних зоологів-тваринників, аграрників, садівників, квітникарів-дизайнерів імені Василя Аксенина. Основними завданнями обласного Збору традиційно є залучення учнівської молоді до активного процесу навчання, самоосвіти, трудового виховання, розвитку дослідницької, експериментальної та практичної роботи в школах і закладах позашкільної освіти області; виявлення та розповсюдження кращого досвіду, традицій, нових напрямків в організації роботи на навчально-дослідних та присадибних земельних ділянках; розвиток мережі гуртків юних аграріїв, тваринників, садівників, квітникарів-дизайнерів. Цього року учасниками обласного збору стали понад 60 учнів та педагогів закладів освіти територіальних громад області та м. Чернівців. Новоселицька гімназія представила дві практично-дослідні роботи. Відповідно до рішення журі:

І місце здобув Молдована Олександра, учень 7-Б класу Новоселицької гімназії Новоселицької ТГ (керівники: Дисар Я.В., Блейбер С.О.) в номінації «Садівництво. Науково-дослідницька робота»;

ІІІ місце здобули учні 7-В класу Новоселицької гімназії Новоселицької ТГ (керівники: Басараба А.В., Ковдриш А.М.) в номінації «Квітникарство. Практична робота».

Вітаємо призерів та педагогів з новими здобутками й  бажаємо  надалі досягати вершин у науково-дослідницьких та практичних роботах.