Всесвітній день “дякую”

11 січня відзначається Всесвітній день “дякую” – свято, що було започатковане за ініціативи миротворчих спільнот.

В рамках загальношкільного виховного проєкту «Крок до зірок», працюючи над класним виховним проєктом з морально-етичного виховання під назвою «Уроки ввічливості», учні 3-Б класу Новоселицького ліцею №1 активно долучились до відзначення цього свята.

Зокрема, організували фотозону для дружнього фотографування, провели інформаційну хвилинку для учнів 3-4 класів, під час якої розповіли про історію цього свята; запропонували корисні поради коли, кому  і за що можна і треба дякувати; виготовили листівки подяки із солодкими сюрпризами і роздали дітям цукерки.

Третьокласники зробили висновок, що вимовляють слово «дякую» мільйони разів, але ніколи не замислювалися над тим, як це слово з’явилося в нашій мові, що означає і наскільки потужну енергетику має? Вони запам’ятали, що слова подяки володіють чарівними властивостями – люди за їх допомоги дарують радість один одному, висловлюють увагу і передають позитивні емоції.

Тож ми щиро вітаємо всіх з Всесвітнім днем «дякую», бажаємо Вам якомога частіше від душі дякувати тим, хто своїми словами або вчинками робить Ваше життя легшим, спокійнішим, гармонійнішим. Нехай коло Ваших друзів і добрих знайомих буде якомога ширше, нехай оточуючі Вас люди щедро діляться з Вами своєю добротою, теплом і турботою.

Творча група учнів 3-Б класу та класний керівник  Сірякова О.В.