#БезпекаДорогаДіти2023

 Безпека – головний принцип, якого обов’язково повинні дотримуватися учасники дорожнього руху. При цьому він обов’язковий не лише для водіїв автотранспортних засобів, але і для пішоходів, велосипедистів. Згідно з офіційною статистикою наїзд на пішохода – найбільш поширений вид ДТП. Такі ДТП відбуваються переважно в темний час доби.

Саме цій проблемі була присвячена виховна справі з теми «Будь помітним на дорозі», яка відбулася 16 травня 2023р. у 6-А класі Новоселицького ліцею №1. Учні мали змогу переглянути документальні фільми «Будь помітним на дорозі». Мета заходу – поглибити знання учнів про правила дорожнього руху; повторити основні правила пішоходів і автомобілістів. Учні повторили відомості про те, що світловідбивачі на одязі вкрай необхідні для безпеки пішоходів, особливо в темний період доби.

Учні з усією відповідальністю поставилися до теми виховної справи. Вони розуміють, що їх безпека – в їх руках. Діти брали активну участь в обговоренні цієї проблеми. Усі розуміють, що світловідбивач може врятувати наше життя.

Діти подбайте про власну безпеку! Вдягайтесь помітно! Будьте відповідальними пішоходами!

Не забувайте, що ваша помітність – це ваша відповідальність.

   Класний керівник 6-А класу Лютик Людмила Павлівна