“БЕРІМОСЬ КРАЩЕ ДО РОБОТИ,  ЗМАГАЙМОСЬ ЗА НОВЕ ЖИТТЯ!” 

“БЕРІМОСЬ КРАЩЕ ДО РОБОТИ,  ЗМАГАЙМОСЬ ЗА НОВЕ ЖИТТЯ!”  ЛЕСЯ УКРАЇНКА – такий девіз був цьогорічного конкурсу  присвячений творчості письменниці- Лесі Українки. Навколо постаті геніальної поетеси об’єдналися тисячі дітей та студентів з усієї України (учасниками є представники всіх областей України та Криму), а також представники Норвегії, Італії, Бразилії, Португалії, Грузії, Німеччини, ОАЕ (Дубай), Молдови, Польщі, Казахстану, Канади, Туреччини.

До участі в конкурсі долучилася й учениця 10 класу Новоселицького ліцею №1 Дарина Ліліткина в номінації «Малюнок. Декоративно-прикладне мистецтво», представивши свою роботу до твору Лесі Українки «Одержима».

І ось чудовий результат: диплом ІІІ ступеня ІІІ Міжнародного ( ІІІ International)  (ІХ Всеукраїнського, ХІХ Всекримського) фестивалю – конкурсу, керівнику –Дідух-Бойчук Тетяна Георгіївна , подяка за творчий  пошук та високопрофесійну підготовку молоді до конкурсу.

Вітаємо, бажаємо й надалі творчих злетів, успіхів! А нашій Україні – перемоги, і віримо в те, що в нашій державі буде НОВЕ ЖИТТЯ…