Урок-квест «Хто працює в школі?»

Перший тиждень навчання для школярів 1-Б класу Новоселицького ліцею №1 розпочався під гаслом: «Моя, твоя, наша школа» весело і цікаво із знайомства зі школою та її працівниками. Під час виховної справи на тему: «Хто працює в школі?» першокласники помандрували в «Країну знань». Але, щоб потрапити туди, їм треба було пройти квест по школі і зібрати частини пазла чарівного ключа.

Учні завітали до шкільного психолога Збурлюк Н.М., бібліотекаря Луник В.Д.  У їдальні познайомилися з кухарем та медсестрою. А також завітали до директора О.М. Петрова і заступника з ВР А.В. Басараби.

На кожній станції на них чекали різні завдання. Діти відгадували героїв казок та загадки про школу, дізнавались про те, які обов’язки виконують усі ці працівники  школи. За правильну відповідь вони отримували частинку пазла, з якого потім в класі склали чарівний ключ і відімкнули «Країну знань».

Любі мої першокласники, сподіваюсь, що в цій країні вам буде цікаво і весело і ви отримаєте в нагороду найцінніший скарб – знання, за якими ви прийшли до школи.

Класний керівник 1-Б класу: Оксана Сірякова