УВАГА!!! Маловідомі предмети, можуть нести небезпеку!!!

В рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, з учнями 9- б класу було проведено дискусію щодо основних правил при виявленні маловідомих предметів.

Сьогодні терористичні акти здійснюються з використанням вибухових пристроїв, які замасковані під авторучки, мобільні телефони, гаманці, міні-магнітофони, дитячі іграшки, або розміщені у звичайних портфелях, сумках, банках, пакунках і залишені у багатолюдних місцях.

Поводження з вибухонебезпечними предметами вимагає значної уваги і обережності. Учні переглянули відео, яке ЮНІСЕФ розробили спільно з ДСНС України, Міністерство освіти і науки України та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Національна поліція України – https://www.unicef.org/ukraine/stories/mine-safety-for-pupils.

Надзвичайно висока інформативність та наочність нашого заходу, була підсилена неабиякою зацікавленістю учнів та доповнена особистими історіями, думками та спостереженнями. Дискусія була дуже жвава та корисна для дітей.

Класний керівник 9 – б класу  – Сніжана ОБЕРШТ