Соборна Україна Незламна  Нація

Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності

З метою  формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення  Дня Соборності України,  в 3-Б класі  Новоселицького ліцею № 1 , проведено  виховну справу «Захід, схід – одна країна! Це – соборна Україна» яка сприяла розвитку почуття любові до рідної Батьківщини.

Учні  переглянули відеоролик «22січня – День Соборності України». Третьокласники  поглибили знання  про історію виникнення свята Соборності України.  Ознайомилися з цікавими фактами про Україну, розв’язували кросворди, працювали над прислів’ями та  з любов’ю створювали  стіннівку про  рідну Батьківщину.

Відзначення цього свята сьогодні важливе, як ніколи. Воно нагадує нам про те, що лише в єдності ми маємо силу, лише разом зможемо подолати всі біди та нещастя, які випали на долю нашого багатостраждального народу.

Класний  керівник  3-Б класу :    Людмила Кодряну