Майстер-клас до Дня Національної гвардії України

Щороку наприкінці березня всіх українських нацгвардійців вітають їхні рідні, друзі та колеги. День Національної гвардії України відзначається 26 березня. Професія нацгвардійців дуже важка і відповідальна, особливо у воєнний час.

Саме тому для учнів 8-Б класу відбулась виховна справа на тему: «День Мужності та Відваги». Мета  якої було сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді, спонукати особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробуджувати національну самосвідомість, розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність, виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння. Восьмикласники переглянули презентацію, завдяки якій мали згоду дізнатися що таке Національна гвардія України та що входить в її обов’язки.  Також для учнів був організований майстер-клас, під час якого діти намалювали прапор Національної гвардії. Захід був пізнавальним та творчим.

Вітаємо нацгвардійців і дякуємо вам за службу! Нехай швидше настане мир в нашій країні, а у вашому житті настане спокій. Слава Україні!

Класний керівник 8-Б класу: Одажіу Р.Г.