ВИЗНАЧЕНО ФІНАЛІСТІВ “УЧИТЕЛЯ РОКУ – 2024”

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 07.06.2023 року №705 “Про проведення всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2024″” з 08 по 12 квітня відбувся відбірковий етап ІІ (Всеукраїнського) туру конкурсу “Учитель року – 2024” в номінації “Географія”.

Зазначений тур передбачав три конкурсних випробування:

  • “Тестування”, метою якого було визначення рівня професійної компетентності конкурсантів;
  • “Практична робота”, яке дозволило виявити вміння конкурсантів розробляти та виконувати практичні завдання з використанням інтернет-ресурсів, зокрема картографічних;
  • “Майстерка”, яке було спрямоване на виявлення вмінь конкурсантів адаптувати власну педагогічну ідею (технології, методи, прийоми роботи) до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів.

Конкурсні випробування проходили в дистанційному режимі. Буковину на конкурсі представляє вчитель географії Новоселицького ліцею №1 Сергій ВЛАСОВ.

За результатами трьох випробувань, відповідно до умов конкурсу, дванадцятеро з двадцяти п’яти учасників проходять до фінального етапу, який відбудеться в м.Тернопіль в травні. Вітаємо нашого творчого та креативного педагога з гарним виступом на теренах України.