«Твій друг – безпечний рух»

Кожен день наші дороги стають місцем зустрічі людей, транспортних засобів, різних ситуацій. Правила дорожнього руху – це як мова, яку всі повинні знати для того, щоб розуміти один одного. Їх вивчення допомагає нам уникати нещасних випадків, розуміти як правильно реагувати у складних ситуаціях та, головне, зберігати своє та чуже життя.

Учні 4-Б класу Новоселицького ліцею №1 розглянули широкий спектр тем, які допомагають нам розуміти, як вести себе на дорозі. Повторили основні правила переходу дороги, безпеки на велосипеді, переглянули презентацію та відео «Онлайн-урок з безпеки дорожнього руху», пройшли онлайн-квест, малювали малюнки.

Уроки безпеки дорожнього руху – це не просто рутинне навчання, а навчання, яке може врятувати життя. Кожен з нас має відповідальність за свої дії на дорозі, тому дотримання правил дорожнього руху – це першочергове завдання для кожного з нас. Давайте робити наші дороги безпечнішими разом, адже наша безпека – це наше спільне добро.

Нехай вивчення правил дорожнього руху стане нашим щоденним звичаєм, а безпека – нашим невід’ємним супутником на шляху життя.

Класний керівник Гуцуляк Валерія

Поділитися публікацією: