«Права та обов’язки першачків»

В рамках декади громадянської освіти, у взаємодії з керівництвом Територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області, 21 травня була проведена екскурсія школярів до місцевого суду.

Під час екскурсії першачки Новоселицького ліцею №1 поспілкувалися з працівником ТУ ССО у Чернівецькій області Мелещуком Андрійом Юрійовичем, який гостинно зустрів і розповів дітям про структуру районного суду та ті функції, які покладені на суд та суддів.

У залі судових засідань, куди були запрошені школярі, їх зустрів керівник апарату суду Довганюк Максим Сергійович, який в доступній для дітей формі розповів про роль суду у житті країни, ті завдання, які покладені на судову гілку влади. Школярі почули про те, як організовуються та проводяться судові засідання, хто у них приймає участь, які права мають сторони та як ухвалюються рішення.

Ця екскурсія дала дітям унікальну нагоду дізнатися більше про систему правосуддя, хлопчики та дівчатка покидали приміщення суду сповнені приємних вражень від побаченого та почутого.

Дякуємо за цікаву та змістовну екскурсію,  Територіальне управління Служби судової охорони у Чернівецькій області | Chernivtsi | Facebook

Класні керівники 1-х класів Крістіна Кочервей, Оксана Сірякова

Поділитися публікацією: