Українську історію творять Герої

Мужність – це безстрашність, розум – це розуміння добра і зла, сила – це здатність до дії, герой – хто поєднує в собі ці три чесноти.

День Героїв – це нагода висловити нашу щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань присвятив своє життя, віддав своє щире синівське серце Матері-Україні, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок, котрі віддали життя за свободу України.

У День Героїв, згадуємо всіх полеглих за нашу Батьківщину та віддаємо їм шану. Тому,  з метою формування громадянських і соціальних компетентностей, ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості учнів, підвищення якості виховного простору в дусі національно-патріотичного виховання, реалізації елементів громадянської освіти, у 6-А класі Новоселицького ліцею №1 був проведений виховний захід «Наші випускники – Герої України». У згадку про полеглих захисників України, учні поклали квіти та вшанували пам’ять військових хвилиною мовчання.  Це герої, які віддали своє життя за свободу і незалежність країни, за мир і спокій у наших оселях.

Сьогодні й щодня ми вклоняємося подвигу молодих хлопців, які віддали своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму!  Кожен із загиблих воїнів-випускників залишиться у нашій пам’яті, а вдячність за їхній подвиг житиме у наших серцях!  Герої не вмирають! Пам’ять про них житиме вічно…

Підлісна Наталія, класний керівник 6-А класу

Поділитися публікацією: