Хто молодці? Ми – молодці!

Делегації Новоселицького ліцею #1 взяли участь в обласній та територіальній Серпневих конференціях. В ході проведення конференцій представники ліцею отримали й нагороди.

Так, подяку колективу ліцею від КЗ “Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області” за багаторічну партнерську взаємодію, тісну співпрацю з комунальним закладом “ІППОЧО” щодо реалізації дослідно-експериментальної роботи “Розвиток громадянської освіти старшокласників в умовах формування полікультурного українського суспільства” та формування громадянської позиції учнівської молоді вручили директору Олегу ПЕТРОВУ.

Крім того, батьківський та педагогічний колективи ліцею, в особі директора, отримали Подяку виконавчого комітету Новоселицької міської ради за вагомий внесок у створення безпечного освітнього середовища, здійснення заходів зі зміцнення та розвитку матеріально-технічної бази під час підготовки закладу освіти до нового 2024/2025 навчального року.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Сергій ВЛАСОВ нагороджений Подякою Міністерства освіти і науки України за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов`язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України. Крім того, Сергій ВЛАСОВ, розпорядженням Чернівецької обласної військової адміністрації нагороджений почесною відзнакою “Вдячна Буковина”.

Також Подяку КЗ “Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області” вручено заступнику директора з виховної роботи Альоні БАСАРАБІ за високий рівень педагогічного професіоналізму, сприяння впровадженню нових освітніх і педагогічних технологій у систему освіти Чернівеччини.

Сердечно вітаємо та пам’ятаємо, що праця педагогічних працівників найповажніша та водночас найвідповідальніша. Уперед до нових звершень!

Поділитися публікацією: