ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ В РАМКАХ ОЛІМПІЙСЬКОГО ТИЖНЯ

У рамках Олімпійського тижня, що проводився в Новоселицький ліцей #1 Новоселицької міської ради, відбувся турнір з волейболу серед учнів 8-11 класів.

Метою турніру було започаткувати перехідний кубок, щодо популяризації серед учнів даного виду спорту, оволодіння основними навичками гри і формування прикладної спрямованості фізкультурної діяльності, задля розвитку основних фізичних якостей та рухових здібностей ліцеїстів.

Захід пройшов у дружній та змагальній атмосфері серед збірних команд класів, об’єднавши учнів різних вікових категорій у спортивній боротьбі. Команди кожного класу демонстрували свої навички та командну гру, що було результатом регулярних тренувань та уроків фізичного виховання. Класні керівники та учні – активно підтримували гравців, створюючи особливу атмосферу єдності та спортивного духу.

Під час турніру особливо відзначились команди 8-А (капітан команди: Бедяк Ганна) та 9-Б (капітан команди: Бодян Аріна) класів, які вийшли до фіналу після напружених півфінальних ігор. Фінал був справжньою битвою майстерності та витримки, де кожне очко давалось важко, але із гучною підтримкою вболівальників.

Перемогу здобула команда 8-А класу, показавши чудову техніку та згуртовану гру. Команда нагороджена кубком з волейболу до наступного року, наступних змагань в рамках Олімпійського тижня 2025. Всі учасники турніру отримали подяку за участь та вклад у спортивне життя нашого ліцею.

Цей турнір став не лише змаганням, але й символом дружби, єдності, здорового способу життя та поваги до олімпійських цінностей.

Дякуємо Збройним Силам України, за можливість проводити і приймати участь у спортивних заходах та виховувати здорове, підростаюче покоління – майбутнє нашої України.

Поділитися публікацією: