Діти України за мир      

  21 лютого, в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Адже найбільше в світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

        З нагоди Дня миру з учнями 3 – А класу проведено виховну справу «Діти України за мир: Міжнародний день миру!» Третьокласники, взявши участь у квесті, виконували цікаві завдання, з яких дізналися про історію виникнення свята, його символ – Дзвін Миру та емблему – Голуб Миру. Створили плакат «Діти України хочуть миру!», з побажаннями надії, миру, перемоги  нашим захисникам, і найшвидшим їх поверненням додому. Також відвідали шкільну бібліотеку, де  бібліотекарка Валентина Дмитрівна Луник,  ознайомила дітей з виставкою «За мир і щастя в Україні!», розповіла дітям про випускників школи, що віддали своє життя за мир та незалежність держави, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.

     У День миру третьокласники бажають усім щастя, спокою й  процвітання. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!

     Класний керівник: Галина Горбатюк.

Поділитися публікацією: