Разом заради миру: повага, безпека та гідність для всіх

Міжнародний День миру відзначається щорічно 21 вересня з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН, яка проголосила в 1982 році Міжнародний день миру днем загального припинення вогню і відмови від насильства.

З нагоди Дня миру у 8-А класі Новоселицького ліцею №1 був проведений workshop на тему: «Разом заради миру: повага, безпека та гідність для всіх». Класний керівник поставила за мету привернути увагу школярів до проблеми мирного співіснування на Землі, необхідності згуртування людства для досягнення миру, також наголосила на важливість принципів, закладених в Декларації Генеральної асамблеї ООН про право народів на мир; виховування почуття взаємоповаги, толерантності, гуманності, гордості та шани за полеглих в боях за Батьківщину; тих, хто відстоював незалежність України.

Діти мали змогу переглянути відеопрезентацію, з інформацією про цей день. На останок кожен учень виготовив власноруч символи миру, як знак доброї звістки про перемогу наших ЗСУ-охоронців.

Учні дійшли до висновку, що мир — це життя, це благополуччя та благоденство в кожній сім’ї. Всі ми живемо надією на краще.

Класний керівник 8-А класу Людмила Лютик

Поділитися публікацією: