ДОСВІД НЕЗАЛЕЖНОГО ЕКСПЕРТА «СЕРТИФІКАЦІЇ-2024»

Нещодавно стартував останній етап «Сертифікації-2024» педагогічних працівників початкової школи. Цього року вчитель-експерт Новоселицького ліцею №1 Оксана Сірякова черговий раз взяла участь у вивченні практичного досвіду роботи аж двох учасниць: з м. Одеса Чувпило О.О. та з м. Житомир Гуменюк А.В.

Бути незалежним експертом – це не таке вже і просте завдання, адже треба справедливо та об’єктивно оцінити п’ятнадцять професійних компетентностей учителів НУШ, під час таких етапів: спостереження за двома уроками (дистанційно); самоаналіз вчителя одного з уроків; самопрезентація практичного досвіду вчителя та провести інтерв’ю з учасником сертифікації.

Все пройшло досить легко та на високому рівні, вчителі виявились дуже талановитими та майстерно справились із усіма поставленими перед ними завданнями: провели цікаві, змістовні уроки, глибоко та змістовно відповідали на поставлені експертами питання під час інтерв’ю, а тому було легко оцінювати і ставити максимальні бали.

Приємно і важливо те, що місія вчителя-експерта дає змогу виявити талановитих та професійних освітян, впевнених у своїх силах і готових долучатися до ряду сертифікованих вчителів. Тож, шановні колеги, дійте і у вас все неодмінно вийде!

Вчитель-експерт: Оксана Сірякова

Поділитися публікацією: