«Welcome to Ukraine»

 Україна –  це неозорі простори рідної землі, що прослалися від Карпат до Чорного моря, неповторна природа,  родючі землі, мелодійні пісні, архітектурні пам’ятки.

   До Всесвітнього Дня туризму  у 4-Б  класі  проведено туристичний калейдоскоп «Віртуальні подорожі «Welcome to Ukraine». Учні здійснили віртуальну  подорож  країною та куточками рідного краю.

    Почали подорож  з столиці нашої  держави  –  Києва. Побували в дендропарку «Софіївка».  Потім   четвертокласники  відвідали українське містечко Рахів, розташоване серед Карпат, яке офіційно вважається географічним центром Європи. Побували на найбільшому та найглибшому  високогірному озері України – Синевир. Побачили  багато різних чарівних   куточків  Карпат та архітектурних  пам’яток рідного краю.

   Закінчилася наша цікава подорож, яка допомогла побачити красу і багатства Батьківщини   презентаціями  світлин.  Школярі  презентували  світлини, тих чарівних куточків рідної Батьківщини, де  вони побували. Обмінялися своїми   враженнями  від  побаченого, а   також пропонували своїм друзям відвідати  ці прекрасні місця.  Україна  вражає своєю  красою.

  Класний керівник  4-Б класу:  Людмила  КОДРЯНУ

Поділитися публікацією:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.