Вибори Президента ШДГО-2024 відбулися!

25 вересня 2024 року відбулися вибори президента шкільної дитячої громадської організації «Олімпія» НОВОСЕЛИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ №1.

На основі кращих шкільних традицій кандидати в президенти розробили програму своїх планів та дій на посаді президента організації. Усі вони мали можливість проводити свою передвиборчу кампанію в рівних умовах із допомогою й підтримкою своїх довірених осіб і команд.

Тиждень передвиборної агітації завершився голосуванням учнів 5-11 класів. У голосуванні брали участь 221 виборці. Після підрахунків голосів, згідно з протоколом виборчої комісії, за результатами голосування президентом школи став Владислав РУРАК. Віцепрезидентом організації обрано Анастасію ДОБРОВОЛЬСЬКУ. До складу  активу ШДГО «Олімпія» увійшли Ксенія ДАЦІВ (секретар організації), Аліна ВАКАРУК (Голова Ради організації), Ганна БЕДЯК (голова центру організації заходів та учнівської творчості «Палітра»), Вікторія ЛЯХУ (голова музейної групи «Кліо»), Іван АНДРУСЯК  (голова ліцейно-інформаційного агенства «Об’єктив»), Кіра КАЛЕТНИК (голова центру з питань спорту та здоров`я).

 Ми бажаємо новообраному президенту наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді. Нехай завжди лідерська ініціатива знаходить підтримку в колективі, а команда допомагає реалізовувати задумане! Ми всі очікуємо приємних змін у нашій школі.

Поділитися публікацією: