“Читання — це ключ до знань”

У 4-А класі відбувся круглий стіл на тему “Читання — це ключ до знань”. Це було чудовим способом заохотити дітей до читання та розвинути їхню любов до книг.

На заході ми обговорили різноманітні аспекти читання: чому важливо читати, як книги допомагають у навчанні, які книги є цікавими та корисними для дітей їхнього віку. Обговорили: чому читання корисне, які книги подобаються, як книги допомагають у навчанні, як розвинути звичку читати. Учні поділилися, як книги допомагають їм краще розуміти навколишній світ, вчитися новому та отримувати задоволення. Діти розповіли про свої улюблені книги та героїв і пояснили, чому вони їм подобаються. Поговорили про те, як читання підручників, казок чи енциклопедій допомагає у шкільних предметах. Обмінялись порадами про те, як знайти час для читання та зробити це щоденною звичкою.

З психологом Новоселицького ліцею було проведено кілька цікавих нейровправ для розвитку комунікативних та читацьких навичок. Діти отримали заряд енергії і мотивацію до читання. Такий круглий стіл став не тільки інформативним, а й цікавим для учнів, допомагаючи їм сформувати позитивне ставлення до книг.

Класний керівник: Ельвіра Куті

Поділитися публікацією: