ХТО МОЛОДЦІ? МИ МОЛОДЦІ! ДЕПАРТАМЕНТОМ ОСВІТИ ВІДЗНАЧЕНО ПЕДАГОГІВ, ЩО ПРАЦЮВАЛИ НА НМТ

Цьогоріч, втретє в Україні вступні випробування проводилися в умовах надзвичайних обставин воєнного часу. Безперечно, проведення національного мультипредметного тесту (НМТ) – непросте завдання.

Однак у тісній співпраці зроблено все можливе, аби кожен цьогорічний вступник мав змогу отримати свій результат і зреалізувати плани щодо вступу до омріяного вишу, не зважаючи на повітряні тривоги, відключення електроенергії через масові й цілеспрямовані обстріли росією об’єктів критичної інфраструктури, перебої з інтернетом.

НМТ відбулося! Відбулося завдяки персоналу пунктів тестування – старших інструкторів, інструкторів, відповідальних за пункт тестування, чергових, відповідальних за НМТ в округах.

Саме цих педагогічних працівників відзначено подяками та грамотами Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА за сумлінну та ефективну працю, відповідальність, злагоджені дії на всіх етапах організації та проведення НМТ в тимчасовому екзаменаційному центрі. Серед них і працівники Новоселицького ліцею №1.

Крім того, ліцей отримав лист-подяку від Міністра освіти і науки України за якісну організацію та проведення НМТ у 2024 році.

Поділитися публікацією: