«Обережно, незнайомець»

У сучасному світі ми часто стикаємося з новими людьми, але не кожен зустрічний може мати добрі наміри. Особливо важливо для дітей та підлітків знати, як правильно поводитися у ситуаціях, коли незнайомці намагаються налагодити контакт. Ця стаття допоможе зрозуміти основні правила безпеки та навчить розпізнавати потенційні загрози.

З учнями 1-Б класу була проведена виховна година «Обережно, незнайомець». Діти подивилися пізнавальний мультфільм та обговорили найголовніші правила спілкування із незнайомими людьми, такі як: не розмовляйте з незнайомцями. Ніколи нікуди не йдіть з незнайомцем. Завжди тримайте батьків у курсі. Домовтеся з батьками про спеціальний код або сигнал, який ви можете використати в разі небезпеки. Не діліться особистою інформацією. Якщо незнайомець не відступає, навіть після того, як ви сказали «ні», негайно звертайтеся по допомогу до дорослих або шукайте людне місце, де ви будете у безпеці.

Захист від небезпек, які можуть виходити від незнайомців, починається з обізнаності та правильних дій. Пам’ятайте, що ваша безпека — найголовніше. Завжди будьте обережними та навчіться швидко реагувати у потенційно небезпечних ситуаціях.

Класний керівник Гуцуляк Валерія

Поділитися публікацією:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.