«Вчись жити у злагоді зі світом»

У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Читаюча шкільна родина-стратегічне завдання бібліотеки» учні 1-их класів взяли участь у бібліотечному заході.

 10 жовтня  в Україні прийнято відзначати День ментального здоров’я. Саме ментальне здоров’я об’єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником. Воно є важливим для втілення бажань, реалізації цілей, доброго фізичного самопочуття. Що більше ми піклуємося про нього, то легше нам жити в цьому швидкозмінному світі. 
    З метою створення позитивного емоційного настрою на працю, зняття емоційного напруження, розвитку пізнавальних психічних процесів: пам’яті, уваги, мислення, уяви, створення доброзичливої, комфортної атмосфери  у 1-А та 1-Б було проведено інтегроване заняття «Вчись жити у злагоді зі світом» з бібліотекарем та психологом Новоселицького ліцею №1.
    Дітки уважно послухати оповідання В. Сухомлиньского «Про добро і зло», проаналізували та погрались в інтерактивну гру «Світлофор». Також навчились виконувати вправи для покращення свого настрою та виконали вправи для розвитку пам’яті, моторики та уяви.

Загалом заняття пройшло весело та цікаво. Дітки отримали нові знання та багато позитивних емоцій.

Класні керівники 1-А та 1-Б        

   Світлана Волканеко та Валерія Гуцуляк
Практичний психолог                      Ірина Унгурян

   Бібліотекар                                       Валентина Лунік 

Поділитися публікацією: