«Школа — це сонечко знань і освіти». 

  Немає сумнівів, що школа є нашим другим домом. Ми проводимо багато часу в школі для отримання глибоких знань, які можуть допомогти нам зрозуміти наше життя краще. Вона грає важливу роль в нашому житті.

День, коли   дитини   прийшла до  школи- це особливий день, сповнений надій і переживань, адже саме в цей день відкриваються двері до країни Знань.

Протягом  цього навчального  року  учнів 1-Б класу працювали над проєктом «Школа – це сонечко знань і освіти».  Метою  роботи над  проєктом, було   розвивати інтерес і повагу до знань, вчити самостійно і творчо їх здобувати , сприяти розвитку творчої активності, навичок самоосвітньої діяльності, формуванню ключових компетентностей учнів, а також вихованню почуття гордості за статус школяра, любові та поваги до власного навчального закладу.

Працюючи  над проєктом  учні  приймали участь у різних конкурсах,  виховних справах, онлайн-подорожах, вивчали правила поведінки у школі та за   її  межами .  Збирали  різну інформацію  про школу та шкільне житття для оформлення  матеріалів проєкту.

По завершенні роботи над проєктом  малі школярики отримали уявлення про школу , як країну знань, розширили свій кругозір, познайомилися з шкільним  життям та отримали, почесне звання – «Учень», «Школяр».

 

Класний  керівник  : Людмила  Кодряну