Маленькими кроками до вершини перемоги

1 листопада 2018 року  на базі Новоселицької гімназії  був проведений  І тур конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна». Експедиція проводиться з метою патріотичного та громадянського виховання молодого покоління на традиціях українського народу, залучення молоді до активної краєзнавчої, дослідницької діяльності з вивчення історії України, природного довкілля рідного краю за напрямами – «Духовна спадщина мого народу», «Козацькому роду нема переводу», «Із батьківської криниці», «З попелу забуття», «Геологічними стежками України», «Географія рідного краю».

Честь Новоселицької  гімназії на цьому конкурсі представив учень 6-Б класу – Габа Даніїл, зі своєю творчою роботою «Народні ігри та бувальщини» в напрямі «Із батьківської криниці», де розповів та пояснив чому саме обрав цю тему. Адже ми живемо в час новітніх технологій, але про традиції, звичаї та обряди свого народу не потрібно забувавати .

За підсумками роботи журі були визначені переможці, серед  них  і Даніїл Габа, який  посів ІІ місце. Вітаємо призера  конкурсу  з перемогою та бажаємо йому  нових творчих робіт,  проектів, наснаги та успіхів в їх реалізації!

                                                                                                Учні 6-Б класу

та класний керівник

Дідух-Бойчук Тетяна Георгіївна