Навколосвітня подорож: «Який материк ти мрієш відвідати?»

Нещодавно учні 4 – В класу завершили  вивчення материків та океанів світу  з природознавства і отримали  завдання підготувати власний навчальний проект з теми : «Який материк ти мрієш відвідати?»  Завданням юних дослідників  було довести власну думку про неповторність, багатство та різноманітність природи світу.

Кожен  підготував цікавий та яскравий проект. У своїх розповідях маленькі мандрівники висвітлювали різні питання: розташування материка; походження назви та історію його відкриття; форми поверхні та особливості погодних умов; характерні риси рослинного і тваринного світу материка та, навіть, згадали про своїх кумирів – зірок, які там  проживають .

Цікавим і повчальним став наш незвичайний урок. Всі ми здійснили уявну навколосвітню подорож материками планети. Тож я бажаю вам, мої маленькі дослідники, не зупинятися на досягнутому, а дізнаватися та прагнути отримати як найбільше нових знань. Хай ваші мрії здійсняться і в майбутньому ви зможете побувати  в різних куточках світу та побачити все власними очима!

Класний керівник 4-В класу: Сірякова О.В.