«Країна нескорених»

 

21 листопада, українці будуть відзначати День Гідності та Свободи, щоб пригадати ім’я тих, хто віддав життя, здоров’я, мучився в тяжких умовах АТО, хто силою та волею боровся за Батьківщину та її незалежність, можливість жити краще.

В Новоселицькій гімназії учителем історії Басарабою О.О. та бібліотекарем  Луник В.Д. було проведено в 5-В класі патріотичний літературний урок «Країна нескорених».

Метою якого було: поглибити знання дітей про свою Батьківщину, про символи України, традиції українського народу, красу і неповторність рідного краю. Продовжити ознайомлення з Конституцією України розвивати увагу, уяву, мислення, словниковий запас, мовлення, а головне виховувати любов до Батьківщини, української мови, бажання примножувати кращі надбання народу.

 

Також вчитель історії разом з дітками підготували тематичну виставку малюнків «Я за мир! Ми за мир!»

Ми пишаємося тим, що живемо в країні з такою багатою історією. Україна пройшла тисячолітній шлях – від часів могутньої Київської Русі до сучасної незалежної країни. Нашим пращурам неодноразово доводилось відбивати загарбників та захищати рідні оселі від чужинців.

Віримо, що зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля.

Класний керівник – А.М. Ковдриш