Хто молодці ? Ми – молодці!

За погодженням з Департаментом освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації у вересні-листопаді 2021 р. у Чернівецькій області здійснюється реалізація проєкту «Підвищення рівня обізнаності молоді Чернівецької області щодо безпечної міграції та працевлаштування» за сприяння Міжнародної Організації з Міграції (МОМ).

Проєктом планується проведення двох дводенних онлайн-тренінгів за методикою і програмою, запропонованою МОМ. Передбачається підготовка 35 тренерів з числа студентів професійно-технічних навчальних закладів (ПТНЗ), 3-х тренерів з числа студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та 2-х тренерів з числа студентів Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету, а також 10 тренерів з числа учнів загальноосвітніх закладів освіти (по два учні від одного навчального  закладу). Усього планується підготовка 50 тренерів з числа студентів та учнів.

20-21 жовтня учениці Носелицької гімназії Чиженко Марія, Русой Еріка та Унгурян Катерина  пройшли перший етап та отримали сертифікати, що засвідчують успішну участь в онлайн-квесті з безпечного працевлаштування.

Бажаємо не зупинятися на досягненому і прагнути розвиватися. Нехай завжди горить ентузіазм в очах і розкриваються можливості.