Україна –   країна нескорених !

 21 листопада   пам’ятний день  для українців.  Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме в цей день, на Майдані зібралися перші декілька сотень протестувальників. Це був день  надії, свято вільних українців   та надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою  гідність, своє прагнення до свободи .Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави

З цієї нагоди  у 2-Б класі , згідно до виховного тижня Новоселицького  ліцею №1, було проведено  патріотичний урок до Дня Гідності та Свободи «Україна – країна нескорених!»

Учні переглянули фото і відео  подій Майдану, портрети Героїв Небесної Сотні, – тих, хто поклав своє життя за свободу та гідність нашого народу. Створили «Скриньку побажань» де діти, прикріпили, побажання рідній Вітчизні.

День Гідності та Свободи- це  свято, яке наповнює гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Щодня  пам’ятатимемо  про тих, хто віддав своє життя за кращу Україну — за таку Україну, про яку усі ми мріємо…

Класний  керівник  2-Б класу  –   Людмила Кодряну