Казка двері відчиняє

Казки – це дивовижний світ, який дозволяє провести час не тільки весело, але й повчально. Вони вчать любити прекрасне, розрізняти добро і зло, радіти за перемогу інших, брати приклад з веселих, добрих, вірних і чесних героїв.

Тож, учні 1 – А класу поринули в чарівний світ казки. Із захоплення та радістю переглянули лялькову виставу «Хитрий вовк» у виконанні професійних акторів. Подорожуючи Країною Казок у грі-квесті «Казка двері відчиняє», усі члени команди працювали дружно, злагоджено, допомагали один одному, разом виконували цікаві завдання і, водночас, поповнювали свої знання, вчилися працювати в команді. Діти відгадували загадки, вікторини, назви казок, сюжети яких складали з пазлів. У «Казковій майстерні» виготовили персонажів улюблених казок для пальчикового театру. На станції «Територія Книги» дітей зустріла шкільна бібліотекарка Валентина Дмитрівна. Вона розповіла про те, що книги не просто стоять і чекають, коли їх хтось візьме, а вони зберігають у собі багато чудес і таємниць. Віднайшовши полицю, на якій мешкають казки, першокласники розповіли про свої улюблених казкових героїв, продемонстрували вміння читати про них казочки.

Діти швидко виконали  завдання і знайшли головний скарб. Скарб, який криється в кожній казці, він вчить нас і вселяє світлий промінчик  в наші серця. Ми завжди повинні пам’ятати, що – «Добро перемагає зло».

Класний керівник: Г.О.Горбатюк.

Шкільний бібліотекар: В.Д.Луник.