Мандрівка у чарівний світ мистецтва

А почалася вона із невимушеної розмови  на уроці мистецтва про театр. Про його історію, про особливості цього виду мистецтва, про відомих акторів, про відвідані вистави. Учні, котрі побували на виставах, поділилися спогадами, враженнями. Інші зацікавилися. Так виникла ідея відвідати Чернівці з чудовими парками, архітектурними пам’ятками, храмами, театром.

Це була дивовижна поїздка. Канікули розпочалися чудовою осінньою погодою. Усе сприяло зустрічі з мистецтвом. Дітей вразила будівля самого театру та його інтер’єр. У той день ставили музичну казку «Як стати справжнім бегемотом» за п’єсою Олександра Вітра, яка усім дуже сподобалася. Чудовий музичний супровід, вдало підібрані актори, цікаві костюми. Особливо зачарувала гра акторів, робота режисера. Щоб бути ближчими до глядача, артисти виходили на сцену через  зал. Час промайнув непомітно, і дійство закінчилося гучними оплесками.

Враженнями уже ділилися у затишному сквері. Потім прогулялися вулицею  О. Кобилянської. Наша мандрівка завершилася веселою піснею в дорозі.

Класний керівник 6-Б класу              В.О. Гушила