ШКІЛЬНІ УРОКИ ВОЛОНТЕРСТВА

Шкільний урок волонтерства — навчальна програма, яка реалізується у форматі уроків для учнів 8-11 класів. Її метою є поширення інформації, щодо волонтерської діяльності. Програма покликана надихнути учнів, як своїми діями вони можуть вплинути на розв’язання соціальних проблем у своєму місті, громаді та країні.

Саме з таким посилом вчитель Новоселицького ліцею №1 Стелла Блейбер провела урок волонтерства у 8-11 класах. Як показала практика – це гарний спосіб згуртувати учнів, зробити додатковий внесок у їх саморозвиток та розвиток громадянського суспільства, а також дбати про їхній фізичний та психологічний стани.

Для охочих дізнатися більш детально про можливість проводити такі уроки потрібно перейти на сайт Української Волонтерської Служби.

Як сказала Анна Бондаренко, керівниця Української Волонтерської Служби «Неважливо, чи ми втілюємо щось маленьке, чи масштабне, кожен і кожна з нас має значення у цій війні. Наша перемога складається з мільйонів «нас», де кожне «я» – однаково цінне й важливе».