«Імунітет – запорука здоров’я»

Початок весни – приємна і довгоочікувана пора року, коли природа навколо нас починає оживати, але не варто забувати про те, що наш імунітет напружено працював всю зиму, саме тому напередодні нового періоду наш організм зазнає серйозних випробувань і його імунну систему потрібно підкріпити.

1 березня відзначають Всесвітній день імунітету!!! Головне завдання цього дня – інформування людства про те, яку важливу функцію виконує імунна система організму, і як вона допомагає впоратися нам з вірусами і бактеріями.

Саме з цією метою у 5-Б класі пройшла виховна справа на тему «Імунітет – запорука здоров’я». Під час виховної справи п’ятикласники мали чудову можливість отримати корисну інформацію про імунітет – важливого захисника нашого організму і сильну зброю проти різних хвороб. Також учні з цікавістю переглянули мультиплікаційний фільм «Корисні підказки. Імунітет» та взяли активну участь в дискусії про те, як можна зміцнити свій імунітет за допомогою здорового способу життя. Впродовж заходу п’ятикласники отримали денну норму вітамінів: пили чай з медом та лимоном, смакували апельсини, банани, яблучка! Діти отримали масу задоволення і зрозуміли, що зміцнювати наш імунітет потрібно кожного дня!!!

Класний керівник 5-Б класу         Оксана ПЕТРОВА