Тиждень превентивного виховання та ЗСЖ в Новоселицькому ліцеї №1

Безцінний скарб,

Що ми здоров’ям звемо

Із юних літ нам треба берегти,

Адже нічого більше нам не треба,

Щоб тільки всі здорові були ми!

В рамках загальношкільного проєкту «З Україною в серці» в Новоселицькому ліцеї №1 з 11 по 15 березня 2024 року пройшов тиждень превентивного виховання та ЗСЖ під час якого було проведено різні цікаві заходи.

Учні 7-8 класів переглянули презентацію «Дбаємо про своє ментальне здоров’я» та відеоролик «Здоровий спосіб життя, принципи й складові». Під час перегляду ліцеїсти пригадали, що таке ментальне здоров’я, через що воно може порушуватися  та про п’ять корисних звичок, які можуть покращити його.  Для учнів 8-х класів було організовано зустріч з медичною сестрою Тока Л., яка навчила дітей надавати першу домедичну допомогу в різних ситуаціях. Восьмикласники активно пробували самостійно робити різноманітні перев’язки.  А ще учні 7-8 класів прийняли участь в турнірі з настільного тенісу під час якого чесно боролися та отримали грамоти, весело провели час.

Цей тиждень був цікавим, яскравим і насиченим різноманітними видами діяльності. Пройшов корисно та змістовно, усі учасники освітнього процесу активно долучалися до проведення заходів тижня.
Пам’ятай, запобігай, про безпеку й здоров’я дбай!

Класні керівники 8-х класів Андрицька Ю.Р., Одажіу Р. Г.