У цей важливий для українського народу день, коли ми вшановуємо добровольців, які без жодного вагання вступили у боротьбу за свободу та незалежність країни, рій “Вільний вітер” взяв участь у спеціальному змаганні, що відбулося в Новоселицькому ліцеї  №3.

Одним із етапів змагання було випробування швидкості спорядження магазину автомата АК-74 патронами. Гуртківці демонстрували свою майстерність, прагнучи показати найкращий результат. Водночас, дівчина з рію “Побратими”, прикладала всі свої зусилля на іншому етапі змагання – скакалці. Її стрибки були не лише виразом фізичної сили, але й символізували силу та рішучість українських жінок, які стоять пліч-о-пліч з чоловіками у захисті рідної землі.

На змаганні, присвяченому Дню Добровольця України, рій “Вільний вітер” продемонстрував своє вміння та відданість не лише у фізичних вправах, а й у наданні допомоги потерпілим. Один із етапів змагання передбачав надання першої допомоги за допомогою накладання турнікету.  У підсумку зайняте IV загальнокомандне місце. Бажаємо учасникам майбутніх перемог та мирного неба!

Керівник гуртка Дисар Антон Станіславович