Круті в укритті

Війна – це велике випробування і для дорослих, і для дітей. І для того, щоб вистояти і перемогти, нам потрібна психологічна стійкість – індивідуальна і колективна.

Інформаційна кампанія #BraveKidsUkraine є частиною програми «Безпечна школа», яку Фонд Східна Європа реалізує у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Міністерством внутрішніх справ України. Допомає реалізаціїї проєкту психологиня Світлана Ройз, яка дібрала вправи, ігри та розваги, які допоможуть дітям та дорослим заспокоїтися, упевнитися у своїх силах і зрозуміти, що вони справжні #BraveKidsUkraine. Кампанію підтримує багато знаменитостей з України та з-за кордону. Вони підбадьорюють і надихають дітей у своїх відеозверненнях, пропонують прості ігри, завдання, практики, конкурси та челенджі задля зниження тривожності.

Учні 2-Б класу переглянули відеозвернення волонтера та телеведучого Сергія Притули, співачки Jerry Heil, порухались з найпозитивнішим тіктокером України РуханкоМеном та його друзями, виконали секретну техніку з Василем Байдаком.

Класний керівник Ірина Чебан