Біблія у  моєму житті

Біблія — це найкращий дар, даний людині Богом. Через цю книгу Спаситель світу звістив усі блага. Без неї ми не могли б розпізнати істину та неправду.                                      Авраам Лінкольн , 16-й президент США

В межах тижня духовності 24 квітня класними керівниками  7-А та 7-Б класу проведено  годину спілкування «Біблія у  моєму житті».  Біблія — це подарунок від Бога. Це ціла бібліотека. У цій книзі записано те, про що ми ніколи б не дізналися без неї. Класні керівники поставили за мету розкрити учням зміст понять «Біблія»,  ознайомити з  повчальними біблійними історіями, зрозуміти унікальність Біблії. Лютик Людмила Павлівна підготувала презентацію «Найважливіша книга в житті людини» в якій показала структуру та основний зміст Біблії, ознайомила з біблійними персонажами, що дає можливість учням уміння аналізувати Слово Боже. Пивнюк Галина Василівна провела цікаву вікторину «Що ми знаємо про Біблію?» . На виховний захід була запрошена і бібліотекар ліцею Лунік Валентина Дмитрівна, яка ознайомила учнів з шкільною літературою про Біблію.

Читаючи  Біблію ми прагнемо жити у відповідності з християнськими цінностями. Нехай Господь зверне на нас лице Своє, і хай дасть нам мир!

Класні керівники 7-х класів Лютик Л.П.,  Пивнюк Г.В.