Здоров’я – це сучасно!

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Протягом акції відмічають 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом;  3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями.

Найціннішою якістю життя людини є здоров’я, що виступає багатоплановим, складним, світоглядним поняттям. Здоров’я — це не тільки відсутність хвороби або фізичних дефектів, а стан повного фізичного, психічного та соціального благополуччя. Здоров’я – це дар природи. Виховання здорової дитини  – одна із  задач сучасної школи.

В рамках акції  з 29 жовтня по 3 грудня в  Новоселицькому ліцеї №1 учні 8-А класу разом з класним керівником організували і провели акцію  «Одна волога серветка мінус 90% мікробів».  Протягом дня восьмикласники роздали  учням гімназії вологі серветки. Виявляється, що волога серветка,  справжнє породження часу, що з’явилося на нашому ринку зовсім недавно, є дуже економічним і швидким засобом боротьби із бактеріями, але зловживати ними в жодному разі не можна. Адже ніщо не може замінити водних процедур.

Ліцеїсти розповсюдили буклети з порадами щодо ведення здорового способу життя  та  уникнення шкідливих звичок і зміцнення власного здоров’я серед учнів середньої й старшої школи.

А також створили відеоролик «Здоров’я – це сучасно!».

Сучасна мода – це здоров’я. Бути здоровим – красиво, стильно. Сучасна модель краси – здорова людина, яка обирає здоровий спосіб життя. Будьте здорові!

 

Класний керівник 8-А класу      С.Д.Козак