Хто молодці ? Ми – молодці!

На базі комунального закладу «Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» проведено обласну виставку-конкурс «Космічні фантазії».

На виставці представлені творчі роботи вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Чернівців, Чернівецької області та окремих ТГ, переможців зональних етапів конкурсу.

Експозицію виставки склали 225 індивідуальних та колективних робіт: діючі макети Сонячної системи та літальних апаратів майбутнього, макети сучасної та майбутньої ракето-космічної техніки, міжпланетних автоматичних станцій, супутників, різних космічних апаратів, які популяризують досягнення людства у космонавтиці; м’які та в’язані іграшки, вироби із дерева та вторинної сировини, декоративні композиції, що відображають фантастичні уявлення про космос та космічних істот.

За підсумками роботи журі обласної виставки-конкурсу «Космічні фантазії» учні Новоселицького ліцею №1 нагороджені:

У номінації «В’язана іграшка»:

за І місце:

– Вікторію ТІВАШОВА, ученицю Новоселицької гімназії Новоселицької територіальної громади Чернівецького району, за роботу «Під пильним оком Марсу». Керівник – Яна ДИСАР;

У номінації «Технодизайн: за допомогою технічних деталей та матеріалів, вторинної сировини»:

за І місце:

– Павла ЛАКУСТУ, учня Новоселицької гімназії Новоселицької територіальної громади Чернівецького району, за роботу «Кохання на Марсі». Керівник – Оксана ПЕТРОВА;

У номінації «Техніка майбутнього»:

за ІІ місце:

– Богдана БОДНАРЮКА, учня Новоселицької гімназії Новоселицької територіальної громади Чернівецького району, за роботу «Док-Ай».  Керівник – Стела БЛЕЙБЕР.

Вітаємо з відмінними результатами і перемогою в конкурсі!