Тиха акція «Ангели  пам’яті»

Сотня історій, сотня людських життів, сотня нових зірочок на українському небосхилі, сотня героїв! Сьогодні ми пам’ятаємо та говоримо про  них,   бо не маємо права забувати! Оплакує Героїв Небесної Сотні вся українська спільнота… Ми повинні завжди пам’ятати про цих мужніх людей, які віддали життя за Україну… Пам’ятати й розповідати  про них.

В рамках проведення тижня «Герої нашого часу» в початковій школі Новоселицького ліцею №1 відбулися виховні заходи присвячені вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Діти переглянули відеоролик «День пам’яті Героїв Небесної Сотні», згадали про події Євромайдану, Революції гідності, про людей, які стали на захист інтересів незалежної України. Хвилиною мовчання вони вшанували загиблих героїв Небесної Сотні.

Учні долучилися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті». Виготовили власноруч і розвісили на деревах витинанки, які символізують загиблих героїв за Україну.

З гордістю і вдячністю ми завжди будемо пам’ятати героїв, які віддали своє життя за наше світле майбутнє, за Україну та її процвітання. Ніхто не викреслить історію нашої держави. Діти мають знати, берегти та пам’ятати історичну подію, передавати іншим поколінням. Герої не вмирають!

Класні керівники 1-их – 4-их класів