“З КНИГОЮ ЖИТИ– З ДОБРОМ ДРУЖИТИ”

  

 Міжнародний день дитячої книги – свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Відзначається щороку 2 квітня (починаючи з 1967 р.) у день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена (1805–1875 рр.). Цим підкреслюється надзвичайно важлива роль дитячої книги у формуванні духовного та інтелектуального обличчя нових поколінь Землі.  

     Головна ідея цього свята – привернути увагу до книг і підвищення інтересу до читання, яке підкреслює величезне значення книги у духовному й інтелектуальному розвитку нових поколінь .

З нагоди цього свята учні 4-А класу  переглянули відеопрезентацію “З КНИГОЮ ЖИТИ– З ДОБРОМ ДРУЖИТИ”, яка повела юних читачів у чарівний книжковий дивосвіт. Віртуальний книжковий калейдоскоп читацьких вподобань “Прочитав сам – раджу вам!”, ознайомив учнів з представленими Топ-5 дитячими книгами, які так дітям подобаються. А четвертокласники: Устінова Катя, Лунгу Ліна, Цегельник Саша та Катя, Тринту Аріна, Макарець Настя, Ванзяк Анна, Горбатюк Ярослав представили створені ними буктрейлери – реклами своїх найулюбленіших книг, які оцінила шкільний бібліотекар Луник В.Д.

Класний керівник: Горбатюк Г.О.

Шкільний бібліотекар: Луник В.Д