«Чемпіони мають розум, огорнутий силою»

 «Чемпіони мають розум, огорнутий силою»,

цими словами розпочалася виховна справа у 5-А класі Новоселицького ліцею №1. Вони (чемпіони) впевнені в собі та сміливі, не бояться поразок і невдач, а вчяться на них та діють, наполегливо йдучи до мети. У них є пристрасть і бажання досягти успіху, вони виходять за межі свого комфорту і доводять нам що все можливо.

14 вересня 2022 в рамках «Олімпійського тижня», з метою формування в учнів навичок культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, згуртованості, поваги до спорту, поваги один до одного класним керівником проведена виховна справа «Історія Олімпійських ігор».

Під час виховної справи діти переглянули презентацію «Олімпійські ігри» та відео «Історія Олімпійських ігор» де ознайомилися із історією ігор, досягненнями спортсменів на олімпіадах, розвивали мислення. Також учні ознайомилися із олімпійськими видами змагань, емблемою, церемоніями відкриття та закриття ігор, взяли участь у веб-квесті та відповідали на питання вікторини «Олімпійські ігри» де розвивали комунікативні навички, які спонукають до інтелектуального самовдосконалення, здорового способу життя, виховували почуття власної гідності.

Як висновок, спорт робить людей щасливими, щасливі люди не причиняють болю іншим. Тож, займаймося спортом і нехай буде мир.

Підлісна Н. – класний керівник 5-А класу