«Олімпійські ігри. Історія  та сучасність»

В рамках загальношкільного проєкту «Крок до зірок»  в Новоселицькому ліцеї № 1 відбувся олімпійський тиждень. З метою сформувати позитивне відношення та стійкий інтерес до фізичної культури, спорту, олімпійського руху та здорового способу життя, а також сприяти вихованню почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів, які гідно представляють нашу державу на міжнародних змаганнях найвищих рівнівв 5-Б класі проведено виховну справу (онлайн-урок) на тему: «Олімпійські ігри. Історія  та сучасність».

Ліцеїсти обговорили історію зародження олімпійських ігор, а також подивились відеоролик, який містить відомості від початку виникнення (Стародавня Греція) до сучасності, ознайомились з олімпійською символікою, отримали можливість більше дізнатися про Олімпійський рух, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

Олімпійський тиждень дає можливість не лише популяризувати спорт, а й виховувати нашу молодь, наших громадян на олімпійських цінностях, виховувати нашу націю, для того, щоб ми перемагали та досягали своєї мети. І сьогодні важливо аби зростало молоде покоління, яке буде продовжувати славетні традиції українського спорту.

Класний керівник 5-Б класу        Гушила В.О.