Юний еколог-науковець здобув перемогу!

Нещодавно на базі комунального закладу «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся онлайн обласний етап Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник». Метою проведення заходу був пошук і підтримка вихованців, які виявили здібності до експериментальної та дослідницької роботи в напрямі Природознавства. Учасниками конкурсу стали діти віком 9-11 років, які завжди дуже допитливі, цілеспрямовані та надзвичайно творчі. Конкурс проводився за 5-ма номінаціями: «Я і природа», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ», «Охорона здоров’я» та «Народознавство. Краєзнавство».

За підсумками роботи обласного журі визнано володарем І місця – Габу Домініка, учня 4-Б класу Новоселицького ліцею №1 (керівники: Сірякова О.В., Одажіу Р.Г.) в номінації «Я і природа».

Новоселицький ліцей вітає нашого юного дослідника та його керівників з вдалим виступом на конкурсі! Щиро дякуємо за любов до природи, науки, завзятість, наполегливість, віру у себе і бажаємо подальших успіхів і натхненних перемог на Всеукраїнському рівні!

 

Дисар Яна Валентинівна, заступник директора з навчально-методичної роботи Новоселицького ліцею №1