Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Кожен день по розпорядку
Маємо робить зарядку.
Для здоров’я вона — плюс,
Намотай собі на вус.

 

Метою проведення тижня знань з основ безпеки життєдіяльності було поліпшення якості з питань особистої безпеки та захисту життя дітей, пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків, вироблення у дітей умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я.

Саме тому в рамках тижня у 8-Б класі відбулась виховна справа на тему: «Здорові звички – здоровий спосіб життя», метою якої було сформувати поняття про шкідливі звички та негативний їх вплив на людину, про здорові звички, розвивати у дітей здоровий спосіб життя, формувати негативне ставлення до шкідливих звичок, виховувати дбайливе ставлення до власного здоров’я.

Під час перегляду презентації діти мали змогу дізнатися що таке правильне збалансоване харчування, здоровий сон, активний спорт.

Для батьків була розроблена пам’ятка «Правила безпечної поведінки дітей  вдома, на вулиці, в школі».

Загалом Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності у 8-Б класі проведено на належному рівні, восьмикласники мають необхідні знання і вміння.

Здоров’я – це найцінніша ознака нашого життя, тому його варто берегти. Бережіть себе і своє здоров’я, тримайтеся здорового способу життя, не вживайте шкідливих для здоров’я речовин і будете щасливі.

Класний керівник 8-Б класу: Одажіу Р.Г.