З Днем народження, дороге наше місто!

 День міста – прекрасний привід вкотре зізнатися в любові рідній Новоселиці, згадати, за що ми її любимо та пишаємося нею. Справді, це особливе свято. Свято для всіх, хто тут народився та виріс. Свято для тих, хто приїхав, щоб залишитися назавжди в місті з особливим колоритом, традиціями та історією.

Напередодні Дня народження Новоселиці наші гімназисти вирішили написати кілька прекрасних рядків про рідне місто, подякувати йому та, можливо, навіть поділитися таємницею.

Місто змінюється з кожним роком. Воно росте разом зі мною, але залишається для мене рідним та близьким. Я люблю Тебе, рідна Новоселице, місто моїх мрій та сподівань!

Фалафівка Дмитро, 7-А

         Я живу в чудовому містечку Новоселиця, яке знаходиться на Буковині. Це місто контрастів, де минуле пов’язане з сьогоденням. А основною гордістю Новоселиці є вокзал.

Бушку Олександрина, 7-А

День міста Новоселиця для нашої сімї також і родинне свято. Адже мій дідусь запровадив щорічне святкування Дня міста на храмове свято Георгія-покровителя, а моя тітка Ольга є автором герба та упорядником книги про Новоселицю.

Янкова Яна, 7-А

Новоселиця – місто прекрасне,

Позитивне, чудове й сучасне.

Тут я казково живу

Й сильно радію життю.

Бакун Катерина, 7-А

Я люблю це місто! Люблю за моїх дорогих друзів, за його мальовничі місця, за тиху та спокійну атмосферу, за можливість дихати чистим повітрям, за привітних та доброзичливих жителів, за те, що я тут почуваюся щасливою!

Шрайбер Кіра, 7-А

Моє місто – це там, де я почуваю себе вільно. Моє місто – це щось особливе. Я вважаю, що Новоселиця – затишна, гарна та тиха, але я хочу щоб вона була ще кращою. Для цього потрібно провести ремонт деяких доріг, посадити дерева та квіти. І навчитися нам, людям, шанувати свою колиску.

Даців Ксенія, 5-А

Моє рідне місто називається Новоселиця. Воно маленьке, але з великою історією, давніми традиціями та легендами. Новоселиця – це моя душа. Я радий, що народився на цій землі!

Вітковський Антон, 5-Б  

Тут прекрасні пейзажі, блакитне небо, зелена трава. Найяскравіше сонечко, яке щоранку проводжає мене до школи своїми теплими, ніжними промінчиками. Щодня спостерігаю за усміхненими людьми, які поспішають на роботу  та в різних справах.

Нікітович Адріан, 5-В

У.В. Житарюк – учитель української мови та літератури Новоселицької гімназії; В.Д. Луник – шкільний бібліотекар Новоселицької гімназії

Фото нічної Новоселиці – Олександр Чигир