16 лютого – День єднання

У 2-Б класі пройшов виховний захід «16 лютого – День єднання», мета якого ознайомити дітей з історією виникнення свята, розширити поняття про єдність, незалежність і суверенність нашої держави, поглибити знання про Україну, її символіку, звичаї, традиції; формувати національну свідомість школярів, розуміння єдності та цілісності України; розвивати культуру мови, мислення;  виховувати почуття гордості за свою країну, свій народ, любов до Батьківщини, повагу до історичного минулого; розвивати у школярів бажання брати посильну участь у розбудові та зміцненні єдності нашої держави, готовності здобувати якісну освіту і розумними справами збагачувати рідну землю.

Наша єдність має залишитись  міцним  ланцюгом, який захищає та  оберігає всіх  нас і Україну  не  тільки  в  цей  день,  а  й  на  віки. Тільки  разом  ми  сильні,  бо  наша  сила  –  у  єдності. Разом  і  спільними  зусиллями –  до  Перемоги!

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, які тримають наше небо та боронять нашу землю. Вклоняємось пам’яті Героїв, які віддали своє життя за нашу свободу та незалежність. Схиляємо голови перед матерями, вдовами, дітьми, які втратили своїх синів, чоловіків, батьків, рідних. Світла пам’ять Героям України!

Класний керівник Ірина Чебан