Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу “Юний дослідник”!

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької
облдержадміністрації від 15.01.2020 № 17 «Про проведення обласного
конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний
дослідник», з метою залучення учнів до науково-дослідницької діяльності в галузі природознавства, виявлення і всебічної підтримки творчо обдарованих дітей, сприяння модернізації змісту науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності 09 вересня 2020 року було проведено обласний конкурс експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник» в заочному форматі.
Конкурс проводився за 5-ма номінаціями: «Я і природа», «Рослини
навколо нас», «Тваринний світ», «Охорона здоров’я» та «Народознавство.
Краєзнавство». В конкурсі взяли участь 65 учнів загальноосвітніх та вихованців позашкільних закладів освіти області віком 9-11 років. Новоселицьку гімназію представляли юні дослідники середньої ланки, які здобули перемогу на обласному етапі. За підсумками роботи обласного журі гімназисти стали призерами:

ІІІ місце – Саука Ірина, учениця 6-В класу (керівники: Басараба А.В., Ковдриш А.М.) в номінації «Охорона здоров’я».

ІІІ місце – Петрова Вікторія, учениця 7-А класу (керівники: Басараба А.В., Петрова О.Б.) в номінації «Рослини навколо нас».

Новоселицька гімназія вітає наших юних дослідників та їх керівників з вдалим виступом на конкурсі! Щиро дякуємо за любов до природи, науки, завзятість, наполегливість, віру у себе і бажаємо подальших успіхів і натхненних перемог!

 

Дисар Яна Валентинівна, заступник директора з навчально-методичної роботи Новоселицької гімназії.