Родзинка мого класу – …

Захоплююче, креативно, пізнавально, душевно та мрійливо проходив тиждень «Родзинка мого класу – …» в Новоселицькому ліцеї №1. Діти початкових класів із задоволенням демонстрували свої вміння та навички, цікавинки та ідеї.

Майстер-клас «Розгадування ребусів, цікавих логічних завдань з математики» від  4-А класу – це не лише інтерактивно, пізнавально та цікаво, це – розвиток творчих та інтелектуальних здібностей, навчання зосередженої роботи, розвиток концентрації.

А родзинкою 4-Б класу є творчість. Тож діти занурились у надзвичайний і фантастичний світ створення власних робіт, поділилися цікавими ідеями у роботі з папером, пластиліном; техніками виконання малюнків.

Учні 3-А класу всі разом попросили своїх символічних лелек, виготовлених власними руками, принести мир в Україну. Потім діти ділились враженнями та висловлювати свої думки. А складаючи бузька, мріяли про мир, адже цей перелітний птах несе нам не лише весну та радість, а й великі надії і сподівання на краще майбутнє нашої країни.

У 3-Б класі діти  люблять  готувати  для своїх однокласників різні  сюрпризи. Цього разу вони виготовили  поробку « Зайчик», в яку помістили  сюрприз для друга. Винагородою для них була солодка цукерка в середині поробки. Робити друзям приємності та радувати їх є родзинкою  класу.

Учням 2-А класу дуже подобається досліджувати навколишній світ. Вивчаючи властивості води, діти із захопленням  проводили різні досліди. Саме тому, для однокласників та учнів першого класу Анастасія Паскар дала майстер-клас і продемонструвала дослід «Крокуюча вода», який викликав у всіх щире захоплення.

У 2-Б класі є гарні футболісти. Вони показали свої родзинки – вміння та прийоми, яких навчилися під час наполегливих тренувань. Діти перетворилися на вболівальників, які із захопленням спостерігали за трюками та обманними рухами футболістів.

Позитивна атмосфера під час проведення таких заходів сприяла навчанню та відповідному самопізнанню для досягнення успіхів, співучасті, поліпшенню знань, соціальної взаємодії та справжньої командної роботи.

Класні керівники початкових класів: Волканеско С.І., Гуцуляк В.В., Куті Е.І., Кодряну Л.П., Горбатюк Г.О., Чебан І.І.